pexels-photo-274886.jpeg
Wise IT

FULLSATT - Frukostseminarium:
Vem vågar outsourca i molnet efter allt som hänt?

Erik Bennerhult.jpg

ERIK BENNERHULT
Med 20 års erfarenhet av att bygga banksystem som utvecklare, systemarkitekt och CTO har Erik Bennerhult på Näktergal flera olika perspektiv på IT-säkerhet och informationssäkerhet. Erik föreläser internationellt om IT-säkerhet, fintech och långsiktighet.

Välkommen på frukostseminarium!

Vem vågar egentligen outsourca i en tid av Donald Trump, GDPR och outsourcingproblematiken som kantat nyhetsflödet senaste tiden?

IT- och informationssäkerhet har aldrig varit så hett som nu. Samtidigt går fler och fler företag över till molnet och behöver ta ställning till hur det kommer påverka säkerhetsaspekten. Funderar du på att göra resan eller har du redan tagit steget? I så fall hoppas jag att vi ses på vårt kostnadsfria frukostseminarium! 

Med oss på frukostseminariet har vi Erik Bennerhult, CTO på Näktergal samt specialist inom IT- och informationssäkerhet. Erik har mångårig erfarenhet inom området och kommer bland annat att dela med sig av sin kunskap och ge tips på hur man ska förhålla sig till säkerhet i molnet jämfört med egna servrar.

Visst ses vi då?

När?
Fredag 29 september
Frukost serveras från klockan 8.00
Presentation mellan kl. 8.30 - 9.30

Var?
GTS konferens och festvåning, Erik Dahlbergsgatan 9, Göteborg (se karta)

Kostnad?
Kostnadsfritt!

Sista dag för anmälan: 22 september

Välkommen att ta med kollega eller att höra av dig med frågor i förväg!


Detta seminarium är tyvärr fullsatt.