Digitalisering Stockholm
Wise IT

FULLSATT - Frukostseminarium
Stockholm - Smart och uppkopplad stad

Ann Hellenius CIO Stockholm Stad

Ann Hellenius 

Ann är IT-direktör/CIO i Stockholms stad och ansvarar för stadens strategiska utveckling avseende digitalisering. Hon har 20 års erfarenhet av chef- och ledarskap och har arbetat med digitaliserings- och innovationsfrågor både i näringslivet och i offentlig sektor. 

Välkommen på frukostseminarium den 20 oktober!

Digitalisering - ett hypat ord sedan länge och en resa som är svår att undvika. Någon som redan har kommit långt på denna resa är Stockholms stad med Ann Hellenius i spetsen. Vi har därför bjudit in Ann för att inspireras och lära av deras strategi för digitalisering och innovation med hållbarhet i fokus.

Stockholm - Smart och uppkopplad stad

Ann Hellenius, IT-direktör/CIO i Stockholms stad berättar om arbetet med att ta fram och realisera en strategi för Stockholm som en smart och uppkopplad stad. Strategin har ett unikt fokus på hållbarhet. Målet är att Stockholm ska bli ekonomiskt, ekologiskt, demokratiskt och socialt hållbart genom innovativa digitala tjänster, öppenhet och uppkoppling.

Stockholms stad kommer att genomföra omfattande satsningar på digital förnyelse under de närmaste åren. Utöver den särskilda satsningen pågår sedan tidigare omfattande projekt för utvecklat digital stöd inom skolan, och en utökad satsning görs nu på omsorgen och socialtjänsten.

Strategins huvudinriktning är att fullt ut dra nytta av de möjligheter som följer med utvecklingen inom områden som Internet of Things och big data-analys, samt att ta stadens arbete med öppna data till nästa nivå.

Hoppas du ser fram emot det här eventet lika mycket som vi gör och att vi ses då!

När?
Fredag 20 oktober kl. 8.00-9.30
Frukost serveras från klockan 8.00
Presentationen börjar kl. 8.30

Var? 
Bygget Fest och Konferens
Norrlandsgatan 11, 4tr, Stockholm
OBS: Byte av lokal på grund av stort antal anmälda.
Det är den ovan angivna adressen som gäller.

Kostnad?
Kostnadsfritt

Sista dag för anmälan: 
Fredagen den 13 oktober 

Ser fram emot att ses då! 

Vänliga hälsningar från hela Wise IT


Detta seminarium är tyvärr fullsatt.