Hur lyckas man med sin IT-rekrytering?
Wise IT

FULLSATT - Frukostseminarium
"Hur lyckas man med sin IT-rekrytering?"

 

eleonorandersson.png

ELEONOR ANDERSSON

Eleonor har arbetat med search och uppsökande rekrytering av IT-specialister sedan 2012, alltifrån BI-specialister till CIO:er. Eleonor kommer att dela med sig av insikter och best practice kring vanliga utmaningar som bolag ställs inför då de ska rekrytera in IT-kompetens, alltifrån utformande av rollbeskrivning till att attrahera kandidater.

 

Hur lyckas man med sin IT-rekrytering?

Har du utmaningar med att hitta och rekrytera IT-talanger? Du är inte ensam. Vi träffar dagligen organisationer som har utmaningar med att attrahera, hinna searcha och kvalificera IT-kandidater. Det är minst sagt en eftertraktad målgrupp. Därför är det viktigt att man har en strategi för hur man ska lyckas.

Vi på Wise IT möter dagligen företag i jakt på sin nya IT-stjärna och kandidater redo för ett nästa steg i karriären. Vi vet vad som fungerar, känner till vanliga missar och har koll på marknaden. 

Därför vill vi bjuda in dig för att ta del av tips och råd för hur man lyckas med IT-rekryteringsprocessen. Fokus kommer läggas på vad som är essentiellt för att uppnå ett effektivt samarbete med en rekryteringsfirma för att säkerställa en lyckad rekryteringsprocess. 

Frukostseminariets presentatör, Eleonor Andersson, kommer att dela med sig av vår samlade kunskap och du har möjligheten att ställa frågor. Vi finns även tillgängliga efteråt för rådgivning.

Ser fram emot att ses då!

När?
Fredag 10 november
Presentation mellan kl. 8.30 - 9.30
Frukost serveras från klockan 8.00

Var?
Andra Hötorgskrapan, Sveavägen 13, våning 15

Kostnad?
Kostnadsfritt!

Sista dag för anmälan: 3 november

Välkommen att ta med kollega eller att höra av dig med frågor i förväg till nadja.ekblom@wiseit.se 


Detta seminarium är tyvärr fullsatt.