anthony-delanoix-15928-496592-edited-599240-edited-187217-edited.jpg
Wise IT

FULLSATT - Frukostseminarium med paneldiskussion:
Hur lyckas man attrahera och behålla IT-talanger?

Vad?
Frukostseminarium med paneldiskussion

När?
Fredag den 24 november kl. 8.00-9.30
Frukost serveras från klockan 8.00
Presentationen börjar kl. 8.30

Var?
Andra Hötorgskrapan, Sveavägen 13, våning 15

Kostnad?
Kostnadsfritt

 

FRUKOSTSEMINARIUM

En stor utmaning i dag är att företag har svårt att lyfta fram sitt varumärke och kultur för att attrahera och behålla IT-talanger, speciellt om IT inte är kärnverksamheten i företaget.

Därför har vi bjudit in erfarna kollegor från branschen för att diskutera framgångar och utmaningar i arbetet med att bli en attraktiv arbetsgivare. Vi vill förstå hur de gjort för att stärka sina varumärken som arbetsgivare samt hur de lyckats skapa en engagerande, utvecklande och inkluderande företagskultur för att behålla talangerna. 

De kommer att dela med sig av erfarenheter och lärdomar - som du förhoppningsvis kan ta med dig för att skapa din egna framgångssaga!

Paneldeltagare

JAEL WAERN, Santander
Senior HR Business Partner

Jael Waern - Success Stories.jpg

Jael Waern är Senior HR Business Partner på Santander. Hon drivs och motiveras av att få förändra och utveckla och bidra till det bättre - för människor. För henne finns energin och plattformen för det i HR. Hon har en tidigare bakgrund inom journalistik från Stockholms Universitet men har på senare tid sadlat om till HR och management.

 

TONY PEDERSEN, Talent & People
Grundare till HR Bloggen Talent & People

Tony Pedersen - Success Stories.jpg

Tony Pedersen har en bakgrund som managementkonsult, haft ledande befattningar inom HR, Talent och började sin karriär inom Försvarsmakten, där han arbetade som officer inom psykologiska operationer. Han har riktat in sig mot ledarutveckling, rekrytering med fokus på kultur och performance. Han driver även HR-bloggen talentandpeople.org.

 

ANNE-METTE NYGAARD LINDBLAD, Tradera
Head of Product - Buyer Web,  Apps & Ads

Anne Mette Nygaard - Tradera

Anne-Mette går igång på förändring och att skapa teams som vill med på resan. Traderas turn around har skapat perspektiv på balansen mellan att skapa nytt och förbättra det som finns.

Vi på Wise IT ser mycket fram emot det här tillfället, och hoppas såklart att även du kan komma!  Vi bjuder såklart på frukost och gott sällskap.

Varmt välkommen!


Detta seminarium är tyvärr fullsatt.