61e148a3-cb22-4409-a67f-1e7f4cdc39f3
Wise IT

Frukost med Wise ITs Servicedesknätverk

När?

Torsdag 7 september 2023

Tid:  kl 08.00-10.00

 

Var? 

"House of Wise" Linnégatan 87, Stockholm


Kostnad?

Kostnadsfritt

SAVE THE DATE 7 SEPTEMBER!

Vi vill än en gång välkomna er till våra härliga lokaler på Linnégatan för kunskapsutbyte, informationsdelning och spännande diskussioner. 

Denna gång har vi äran att välkomna Årets Servicedesk manager 2022 – Manhal Albotane, QD Sverige✨

Varför är onboarding så viktigt? Och hur ser vi till att den blir så effektiv och bra som möjligt? Den första tiden på ett nytt jobb är oerhört viktig och kan avgöra om en medarbetare väljer att stanna kvar på sin nya arbetsplats eller inte. Manhal kommer att berätta hur de arbetar med onboarding på QD Sverige och dela sina tankar om ämnet.

8.00 Frukost serveras
8.15 Eventet startar
9.00 Fortsatt mingel och nätverkande

Välkomna!

Vi ser fram emot en härlig och inspirerande morgon tillsammans☕

 

Om Servicedesknätverket

Wise IT's Servicedesknätverk vänder sig till dig som sitter som ledare eller chef för någon form av Servicedesk eller annan IT-Supportfunktion. Du välkomnas på nätverksfrukostar, AW's och andra spännande events där vi fokuserar på allt ifrån branschspecifika frågor till ledarskapsfrågor. Vi vill ge er inspiration, utveckling och möjlighet till nätverkande med människor som sitter med liknande utmaningar som du själv. 

Skulle du själv vara intresserad av att tala på något av eventen får du gärna höra av dig till Anne Eklöf eller din kontaktperson på Wise IT.

Några av de teman vi bland annat kommer att beröra under hösten är: AI & framtiden, Hur lyckas ni med "världens bästa servicedesk"?