61e148a3-cb22-4409-a67f-1e7f4cdc39f3
VIT wiseit-logo (2)

Frukostevent hos Wise IT: Kvinnor inom IT & Tech

När?

Onsdag 4 oktober 2023


Agenda:
07.45 Frukost serveras ☕
8.15 Presentationen startar 🚀
9.00 Tid för mingel och nätverkande 🗯

 

Var? 

"House of Wise" Linnégatan 87, Stockholm


Kostnad?

Kostnadsfritt

FULLBOKAT!

Vi välkomnar dig till våra härliga lokaler den 4:e oktober. Wise IT bjuder på frukost i kombination med insikter i ett viktigt ämne: Kvinnor inom IT & Tech!

Vi är otroligt glada över att kunna presentera
Astrid Deutschmann som vår huvudtalare. Med mer än 25 års erfarenhet inom internationella teknikbolag och som entreprenör samt pionjär inom mångfaldsarbete, kommer Astrid att belysa och dela med sig av ovärderliga insikter i morgonens ämne🌟

Hur attraherar och bibehåller organisationer kvinnor inom IT och Tech?
Astrid kommer dela med sig av sina erfarenheter i hur organisationer kan skapa en mer inkluderande och jämställd arbetsmiljö för att locka till sig och bibehålla kvinnliga talanger.

Vi hoppas att vi ses och du är självklart varmt välkommen att ta med dig en kollega. Anmäl er i fältet till höger. Tillsammans med er vill vi skapa meningsfulla diskussioner kring ett ämne som bär stor vikt inom en bransch som aldrig står still – en bransch som hela tiden växer och utvecklas.

Varmt välkomna!

Vem är Astrid Deutschmann?
Astrid Deutschmann har jobbat i internationella teknikbolag i Tyskland och Sverige i över 25 år. Med utgångspunkt i sina egna erfarenheter av att vara en av få kvinnor, startade hon eget. Astrid hjälper små och medelstora teknikföretag att öka sin lönsamhet och kundnöjdhet med hjälp av ett genomtänkt mångfaldsarbete. Hon jobbar med föreläsningar, workshops och förändringsledning. Med ett starkt varför i grunden kan ni som organisation skapa en anpassad och konkret handlingsplan som hjälper er att uppfylla och överträffa era mål.

Astrid har tidigare skrivit en artikel för Wise IT:s nyhetssite People&Tech, som du kan ta del av här.