61e148a3-cb22-4409-a67f-1e7f4cdc39f3
VIT wiseit-logo (2)

Mångfald och inkludering: Vi vet varför – nu är det dags för hur!

När?

Torsdag 8 februari 2024


Agenda:
07.45 Frukost serveras 
8.15 Presentationen startar 
9.00 Tid för mingel och nätverkande 

 

Var? 

"House of Wise" Linnégatan 87, Stockholm


Kostnad?

Kostnadsfritt

FULLBOKAT: FRUKOSTEVENT

Vi välkomnar dig till en härlig morgon med en spännande föreläsning om mångfald och inkludering inom IT och Tech, god frukost, intressanta samtal och nätverkande!

Vi är otroligt glada över att kunna presentera Sara Jonasson Ginters som vår inspirerande talare.

Mångfald och inkludering: Vi vet varför – nu är det dags för hur!

Business caset är tydligt – organisationer som präglas av mångfald och inkludering är mer lönsamma, innovativa och produktiva. Samtidigt har det länge pratats om hur viktigt det är att attrahera och rekrytera fler kvinnor till tech, delvis som ett sätt att lösa utmaningen med kompetensförsörjning. Men många organisationer har fortsatt en lång väg att gå när det gäller arbetet med jämställdhet, mångfald och inkludering. Det är dags att utmana oss själva för att lyckas med kompetensförsörjningen, bygga organisationer i vilka kompetenta medarbetare vill stanna kvar och med ledare som har kompetens att leda mångfald och främja inkludering. Vi vet varför – nu är det dags för hur!

Vi hoppas att vi ses och du är självklart varmt välkommen att ta med dig en kollega. Anmäl er i formuläret till höger. 

Varmt välkomna!

Om Sara
Sara Jonasson Ginters startade Via Consulting 2017 och arbetar som föreläsare och konsult inom jämställdhet, mångfald och inkludering. Hon stöttar sina kunder att utveckla mer inkluderande organisationer inom ledarskap, arbetsmiljö, rekrytering och lön. Hon har en lång internationell bakgrund från tech där hon bland annat arbetade som chef under 10 år. Sara har har skrivit rapporten En inkluderade teknikbransch – nu eller aldrig!, samt driver Inclusion Impact, podden om ledarskap och inkludering. Hon är också en av konsulterna i Lönelotsarna, ett expertnätverk inom lönesättning och jämställda löner.