61e148a3-cb22-4409-a67f-1e7f4cdc39f3
VIT wiseit-logo (2)-1

AW med Wise ITs Servicedesknätverk

När?

Tisdag 23 april 2024

Tid: 16.00-18.00

 

Var? 

"House of Wise" Linnégatan 87, Stockholm


Kostnad?

Kostnadsfritt

Varmt välkomna på en härlig AW med Wise ITs Servicedesknätverk! 

Vi kommer denna gång gästas av Julia Svangren, Wise ITs Head of People and Culture, som kommer dela med sig av inspirerande insikter kring att driva ett lyckat kulturarbete.

Vi ser fram emot en härlig eftermiddag/kväll tillsammans med god dryck och tilltugg, spännande diskussioner och så klart massor av nätvekande✨

Vi ses!

Ta gärna med dig en kollega (glöm inte att anmäla er båda i formuläret)!

Psst! Du är väl med i Servicedesknätverket Teams-kanal? Har du missat detta, kontakta Anne eller någon i teamet omedelbart, så skickar vi en inbjudan! 

 

Om Servicedesknätverket

Wise IT's Servicedesknätverk vänder sig till dig som sitter som ledare eller chef för någon form av Servicedesk eller annan IT-Supportfunktion. Du välkomnas på nätverksfrukostar, AW's och andra spännande events där vi fokuserar på allt ifrån branschspecifika frågor till ledarskapsfrågor. Vi vill ge er inspiration, utveckling och möjlighet till nätverkande med människor som sitter med liknande utmaningar som du själv. 

Skulle du själv vara intresserad av att tala på något av eventen får du gärna höra av dig till Anne Eklöf eller din kontaktperson på Wise IT.

Några av de teman vi bland annat kommer att beröra under hösten är: AI & framtiden, Hur lyckas ni med "världens bästa servicedesk"?