Är kompetens eller personlighet viktigast när vi rekryterar?

När?

29 november, kl. 16.30 (vi finns på plats från 16.00 med dryck och lättare tilltugg)

Var?

Sveavägen 13, våning 1

Kostnad?

Kostnadsfritt

Hur får du kandidaten att öppna upp sig i en intervju och vad säger egentligen testerna? Vad är viktigast, kompetens eller personlighet? Måste du välja eller kan du få båda?

Den 29 november kommer Carl Magnus Helin från TalentQ till oss för att prata om trender inom rekrytering med fokus på tester, intervjutekniker och hur du som rekryterare kan motivera kandidaterna både under och efter själva intervjun.

Vi vill nätverka med dig som arbetar med rekrytering och är intresserad av att utveckla dig själv. Vi kommer att bjuda på dryck, lättare tilltugg och härliga diskussioner.

När? 29 november, kl. 16.30 (vi finns på plats från 16.00 med dryck och lättare tilltugg)

Var? Sveavägen 13, våning 1

Vi ses den 29 november!