PP2019_MG_0645 webb
Wise IT

Mingle & Meet - Så attraherar och behåller du IT-specialisterna!

När?

12 september

Mingel från kl. 16.30 (presentation 17.00-17.45).

Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Var?

Sveavägen 13, våning 15

Kostnad?

Kostnadsfritt

Har du svårt att rekrytera inom IT? Lugn, du är inte ensam! Så hur ska man egentligen göra för att attrahera och behålla IT-specialister? Den frågan får du svar på under vår nästa Mingle & Meet för dig som jobbar inom HR & Rekrytering.

Våra specialister delar med sig av sina bästa tips baserat på de hundratals rekryteringsprocesser Wise IT genomför varje år. Vidare kommer vi att dela med oss av insikter från vår senaste rapport där 1422 IT-specialister har besvarat frågor kring jobbsökande, rekryteringsprocesser och arbetsgivare. Några frågor du kommer få svar på under kvällen är:

• Var letar IT-specialisterna efter jobb?
  • Varför hoppar IT-specialister av rekryteringsprocessen?
  • Vad är viktigt när en IT-specialist väljer arbetsgivare?
  • Varför slutar IT-specialisterna på sin arbetsplats?

Du kommer också ha möjlighet att nätverka med andra yrkesverksamma inom HR & Rekrytering som står inför liknande utmaningar som du. Vi kommer att bjuda på dryck, lättare tilltugg och härliga diskussioner.

När? 12 september, kl. 16.30 (presentationen börjar 17.00)

Var? Sveavägen 13, våning 15

Vi ses den 12 september!