pexels-photo-1142948
Wise IT

MALMÖ: Så attraherar och behåller du IT-specialisterna!

När?

26 november

Mingel från kl. 07:30 (presentation 08:00-09:00).

Vi bjuder på frukost!

Var?

Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

Kostnadsfritt

Har du svårt att rekrytera inom IT? Lugn, du är inte ensam! Så hur ska man egentligen göra för att attrahera och behålla dagens IT-specialister? Den frågan får du svar på under vårt event för dig som rekryterar inom IT.

Under morgonen kommer våra specialister dela med sig av de senaste insikterna från vår rapport IT & Tech Professionals Report. På Wise IT genomför vi hundratals rekryteringsprocesser varje år och under förmiddagen delar vi inte bara med oss av tankarna från de 1422 IT-specialister som har tyckt till gällande jobbsökande, rekryteringsprocesser och arbetsgivare utan även vår mångåriga expertis.

Några av de frågor du kommer få svar på under morgonen är:

• Var letar IT-specialisterna efter jobb?
  • Varför hoppar IT-specialister av rekryteringsprocessen?
  • Vad är viktigt när en IT-specialist väljer arbetsgivare?
  • Varför slutar IT-specialisterna på sin arbetsplats?

Du kommer också ha möjlighet att nätverka med andra som står inför liknande utmaningar som du. Vi kommer att bjuda på frukost och härliga diskussioner.

När? 26 november, kl. 07:30 (presentationen börjar 08:00)

Var? Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

Vi ses den 26 november!