action-adrenaline-adventure-1047051.jpg
Wise IT

Nicholas Fernholm om "Teknologi – hot eller möjliggörare?" (FULLSATT)

När? 

1 november kl. 8.30-9.30, frukost från 8.00

 

Var?

Sveavägen 9, Hitech building våning 2


Kostnad?

Kostnadsfritt

Ny teknik utvecklas i snabbare takt än någonsin förr. Mycket av tekniken är möjliggörare för automatisering, vilket påverkar både samhället och hur vi ser på arbete. Man kan lätt få en känsla av att det är för mycket på en gång, att det är svårt att hinna utnyttja alla möjligheter.

Sverige genomgår även ett generationsskifte, där ungdomar som växt upp med en mobil i handen tar över på arbetsmarknaden och blir dina kollegor, kunder och leverantörer. Hur ska man se till att dessa faktorer går från hot till möjlighet? Nicholas Fernholm går in på den viktigaste tekniken och möjligheterna i den nya världen.

Om Nicholas: 

Nicholas är en fantastisk föreläsare och arbetar aktivt med implementation och förvaltning av automatiserade lösningar. Hans föreläsningar är inspirerande och underhållande med fokus på de största faktorerna som påverkar framtiden.

Han arbetar idag med att hjälpa företag hantera digitaliseringen samt är chef för bland annat transportrobotarna på Nya Karolinska Sjukhuset i Solna.

Nicholas-sRGB-2000px-4473


Om Föreläsningen: 


Nicholas kommer föreläsa om hur automation, AI och digitaliseringen kommer att påverka världen på kort och lång sikt. Nicholas föreläsning fokuserar på hur teknik påverkar oss och hur AI, nya generationen och automation är nycklarna för att förstå och förbereda sig för framtiden för dig som jobbar inom IT

Vi ses den 1 november!