pexels-photo-267569.jpeg
Wise IT

Webbinarium: Inbound recruiting - vad är det egentligen? (FULLSATT)

När?

Torsdag den 17 oktober 2018 kl. 9.30-10.00

Kostnad?

Kostnadsfritt

Har du hört talas om Inbound Recruiting, employee content marketing eller liknande? Trendiga ord kommer och går – men Inbound Recruiting är ett begrepp som är här för att stanna. Inom marknadsföring är Inbound ett etablerat begrepp som många marknadsavdelningar använder sig utav – och många HR och rekryteringsteam börjar införa Inbound Recruiting för att lyckas attrahera kandidater på lång sikt. Kort sagt innebär det att fokusera på att locka snarare än att jaga våra kandidater. 

Att skapa relevant content för våra kandidater och på så sätt få en kontakt redan innan en rekryteringsprocess börjar gör att vi effektiviserar vårt arbete samtidigt som vi skapar nöjda kontakter redan i första steget. Du skapar också möjligheten att hitta RÄTT kandidat. En kandidat som faktiskt vill arbeta hos ER. 

Den 17 oktober håller vi i ett webbinarium där vi kommer prata om just Inbound Recruiting – och hur företag kan dra nytta av konceptet. 

Vi kommer prata om: 
- Vad är Inbound Recruiting? 
- Skillnaden mellan begreppen: employer branding, inbound recruiting, talent acquisition 
- 5 enkla steg för att komma igång med Inbound Recruiting redan idag. 


Vill du ta del av våra tips och idéer för hur ni som organisation ska kunna attrahera kandidater till ert varumärke? Anmäl dig i sådana fall till vårt webbinarium den 17 oktober kl. 09.30.