Webbinarium

Smashing the silos!

Arbetar du och dina kollegor i silon? Ni är inte ensamma! Vi har bjudit in Maria Joons och Karin Kennergren från Columbus Sverige för att prata om hur företag kan effektivisera sina nuvarande arbetssätt genom att börja samarbeta bättre över gränserna!

Om webbinariet

Det finns nästan inget företag eller organisation som inte någon gång upplevt silossyndromet – där barriärer mellan människor, kunskap, teknik och data gör det svårare att utvecklas i samma takt som kunderna. Samtidigt kämpar många B2C- och B2B-företag för att kunna leverera den optimala köpupplevelsen till sina kunder online.

Silos kan orsaka förseningar i projekt, missförstånd mellan avdelningar och missade affärsmöjligheter. I en värld med snabba förändringar och höga kundkrav på digitala touchpoints, blir silos till bromsklossar för tillväxt och flexibilitet.

Maria och Karin visar på hur ni smashar silos i teknik, content, budget och processer för att kunna skapa kundcentrerade organisationer där teknik, investeringar och människor drar åt samma håll.

Talare?

Maria Joons
Lösningsdesigner
på Columbus Sverige med inriktning med arkitektur och integration ur ett affärsdrivande perspektiv. Lång erfarenhet av E-handel inom B2B & B2C.

Karin Kennergren
Senior affärskonsult
Columbus Sverige med lång erfarenhet av content och e-handelsprojekt för B2B och B2C. Inriktning på hur organisationer kan skapa värde genom kundupplevelsen.

 

 

 

Missade du eventet? Ta del av inspelningen av webbinariet!